Spring til indhold

Den danske ambassade i Kiev søger akademisk medarbejder

Ambassaden søger snarest en lokalansat akademisk medarbejder til den politiske sektion. Medarbejderen vil indgå i et team af en udsendt og fire lokalt ansatte medarbejdere samt en praktikant.

 

Arbejdsopgaver

Den politiske sektion varetager et bredt opgaveområde, der bestemmes af den aktuelle indenrigs-, udenrigspolitiske samt økonomiske dagsorden. Det er en usædvanlig spændende og dynamisk periode i Ukraines udvikling, som også er afgørende for det sikkerhedspolitiske landskab i Danmarks nærområde, og Danmark har her en høj politisk profil på Ukraine-området.

Du vil i stillingen skulle deltage i udarbejdelsen af politiske analyser og indberetninger, besvarelse af forespørgsler fra danske og ukrainske myndigheder, taleskrivning, oversættelser samt indsamling og formidling af informationer om ukrainske samfundsforhold. Du vil også efter behov blive inddraget i dækningen af ambassadens sideakkrediterede lande – Armenien og Georgien – samt i forvaltningen af Danmarks bistand til Ukraine og Georgien.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdstid på 40 timer om ugen. Ansættelsen sker på lokale vilkår. Aflønning sker efter kvalifikationer og nærmere aftale. Stillingen er indledningsvis for et år med mulighed for forlængelse.


Kvalifikationer
Vi søger en kollega, der:

·         Har en relevant - gerne samfundsvidenskabelig - uddannelse. 

·         Taler og skriver flydende dansk og engelsk, kendskab til ukrainsk/russisk en fordel 

·         Har god politisk fornemmelse og kendskab til danske og østeuropæiske samfundsforhold.

·         Har høje kompetencer inden for skriftlig formidling og analyse, herunder især af politiske og økonomiske forhold.

·         Har relevant erhvervs- eller praktikerfaring.

·         Har flair for kontaktskabelse og netværksdannelse.

·         Er fleksibel, omstillingsparat og evner at arbejde under tidspres. 

·         Arbejder selvstændigt og effektivt, uden at det går ud over kvaliteten.

·         Har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling.


Forventet tiltrædelse
1. oktober 2018 eller snarest derefter. Ansættelsen kræver sikkerhedsgodkendelse fra de danske myndigheder.

Ansøgningsfrist

Motiveret ansøgning bilagt CV bedes være ambassaden i hænde senest søndag den 26. august 2018 kl. 12.00. Ansøgningen sendes per e-mail – mærket ”Ansøgning – ”Navn” - Akademisk Medarbejder” - til ambassadens officielle adresse: ievamb@um.dk. Udvalgte kandidater vil skulle gennemføre en skriftlig prøve før indkaldelse til samtale.

Ligestilling 

Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kontakt
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos souschef Anne Toft Sørensen på
annsor@um.dk eller leder af den politiske afdeling, Johan Sørensen på johsor@um.dk.  

Om os 

Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation

arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde.

Læs mere på www.um.dk