Spring til indhold

Open call for medlemmer til Advisory Board til det Ukrainsk-Danske Ungdomshus

30.11.2020  10:12

Danish Cultural Institute (DCI) Dansk Kulturinstitut (DCI) og Dansk Ungdomsråd (DUF), der arbejder for at etablere et ukrainsk-dansk ungdomshus i Kyiv, leder nu efter medlemmerne til et Advisory Board!
 
Det ukrainsk-danske ungdomshus vil fungere som en stærk platform for demokratisk aktivisme og samarbejde mellem unge og være et fysisk knudepunkt for udveksling af ideer, kultur og bedste praksis mellem vores to lande.
 
Advisory Board's rolle i det ukrainsk-danske ungdomshus vil være at vejlede DCI og DUF og sekretariatet i Kyiv på et strategisk niveau i oprettelsen af huset i 2021.

Det forventes, at det rådgivende udvalg mødes mindst fire gange i 2021 med et fysisk møde planlagt i Kyiv for alle medlemmer (de resterende møder vil være online).

Mellem møderne fungerer de rådgivende bestyrelsesmedlemmer som "ambassadører" i huset og prioriterer involvering og fremme af centrale husaktiviteter. 

Stillingen som rådgivende bestyrelsesmedlem er frivillig, men udgifter i forbindelse med rejser refunderes.

Hvem kan ansøge? Repræsentanter for både store ungdomsorganisationer, ungdomsgrupper såvel som individuelle unge med relevante erfaringer / kvalifikationer af værdi for huset.

Hvordan ansøger man? Udfyld denne formular og send den i en mail til Daniel Honoré Jensen / DUF (dhj@duf.dk) og Olaf Gerlach-Hansen / DCI (ogh@danishculture.com) inden den 20. december!

Flere oplysninger om kravene til Advisory Board kan findes her, såvel som konceptet for Ungomshuset (tilføj link).